Healing & Massages Rotterdam

Programma Healing & Massage

In de New Age Winkel Rotterdam worden er regelmatig Aura en Chakra Healing, Reiki behandelingen en Klankschaal healingen gegeven. Ook Magnetiseren, Hotstone en Kruidenstempel Massages zijn mogelijk.

Bijna elke dag nodigen wij iemand uit om in een aparte ruimte bij de winkel om consulten te geven. De consulenten zijn zeer bekwaam op paranormaal,spiritueel en maatschappelijk gebied. Aura, Chakra, Healing en (voet) massagebehandelingen zijn ook mogelijk.

De winkeltarieven voor spirituele Healing en Massage consulten zijn:
€ 15,- voor 30 minuten
€ 30,- voor 60 minuten

Kijk voor het actuele maandprogramma in de onderstaande lijst
afspraak maken? bel tijdens openingstijden: 010-4520853
Chandani New Age Winkel – Frits Ruysstraat 32a – 3061 MG – Rotterdam.
Let Op: Pinnen voor een consult of behandeling is niet mogelijk*


 • za
  01
  feb
  2020
  van 12.00 tot 17.00 uurNewAgeWinkel Rotterdam

  1 Februari (zaterdag) Stoelmassage behandeling
  Een stoelmassage behandeling bestaat uit drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. Tijdens deze massage kunt uw kleding aanhouden. De hele behandeling duurt 30 minuten.

  Deze drukpuntmassage werkt effectief op uw ontgiftingsproces en afvalstoffen kunnen gelijk worden afgevoerd. Uiteraard is het gewoon ook een natuurlijke verwennerij voor uzelf.

  Reserveer tijdig !
  Miranda is aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 15,- voor een stoelbehandeling
  tijdsduur: 30 minuten

  Afspraak maken voor zaterdag 1 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  RAADPLEEG ALTIJD UW ARTS: Oplettendheid geboden bij bepaalde ziektebeelden en medicijn gebruik
  U bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.

  De stoelmassage word verzorgd door: Miranda Geervliet Tel:06 135 29 209. Algemene voorwaarden vind u op www.devierelementen.eu

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van de behandelingen of de uitwerkingen daarvan. De behandelaar is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 • do
  13
  feb
  2020
  van 11.00 uur tot 17.00 uurNew Age Winkel Rotterdam

  13 Februari (Donderdag) - Heidi van Schaik
  Tarot kaartlegster, Helderziende waarnemingen, Reiki, Coaching en Voet Massage (op afspraak)
  Ik geef een heldere uitleg over uw levenspad en waar het naar toe kan gaan. Ik ga u niet vertellen wanneer de prins op het witte paard naar u toe zal komen. Maar ik vertel u wel wat u zou kunnen doen om de energie de goede richting op te laten stromen om welvaart, geluk en voorspoed in uw leven toe te laten.

  Heidi is een bekende uit de spirituele wereld, Heidi is meestal te vinden op beurzen in de regio en daarbuiten. en nu dus ook in onze NewAgeWinkel. de specialiteit van Heidi is het leggen van de tarotkaarten en het duiden van deze kaarten om situaties uit te diepen en om u een goede oplossing aan te reiken. tevens leg ik daarnaast de inzicht kaarten als extra bevestiging op uw vraag en situatie.

  Magnetiseren doe ik ook.. ik kan hierdoor bepaalde pijnlijke ongemakken wegnemen of verlichten. Mijn handen geven vanzelf aan waar ik moet zijn. De afgelopen jaren is mijn ontwikkeling en bewustwording steeds sterker geworden. Ik help u graag in liefde en licht.

  Heidi is aanwezig van 11.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 40,- voor 60 minuten
  € 20.- voor 30 minuten
  gepast betalen svp, PINNEN IS NIET MOGELIJK

  Afspraak maken voor Donderdag 13 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel.
  De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 • za
  15
  feb
  2020
  van 11.00 uur tot 17.00 uurNew Age Winkel Rotterdam

  15 Februari (zaterdag) Paragnost en medium Annie
  Annie is Helderziend, Heldervoelend, Paragnost, Kaartlegster en Medium. Met behulp van mijn Tarotkaarten, pendel en mijn gave als medium krijg ik antwoorden en inzichten op uw situatie. tevens ook Reikimaster waarmee ik u via foto.s kan behandelen of een healing kan geven. Annie is een zeer bekwaam en bekend helderziend medium,, zij weet ook heel veel van edelstenen, en over welke steen u zou moeten dragen om voorspoed en geluk aan te trekken.
  Na een consult met mij weet u precies wat u te doen staat om uw persoonlijke situatie te verbeteren.

  Tevens ben ik Gediplomeerd Hypnotherapeut en Magnetiseur. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik hoor vaak dat mensen waar ik mee in gesprek ben ook rustig en ontspannen worden van mijn stem, Ervaar het zelf.

  Reserveer tijdig !
  Annie is aanwezig van 11.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 40,- voor 60 minuten
  € 20.- voor 30 minuten
  gepast betalen svp
  PINNEN IS NIET MOGELIJK

  Afspraak maken voor zaterdag 15 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.