Consulten

Programma Paragnosten / Mediums / Kaartlezers / Healing & Massage

In de New Age Winkel zijn er regelmatig Mediums, Paragnosten, Helderzienden en Kaartlezers te gast. ook worden er Healing behandelingen en massage gegeven. De consulenten zijn zeer bekwaam op paranormaal,spiritueel en maatschappelijk gebied. Ze kunnen u meer duidelijkheid geven en hoe uw situatie zich verder kan ontwikkelen over o.a. liefde, werk, carrière, studie financiën etc. Aura, Chakra, Healing en (voet) massagebehandelingen zijn ook mogelijk.

Kijk voor het actuele maandprogramma in de onderstaande lijst
Wilt u een afspraak maken met een van de behandelaars uit de agenda?
dat kan via de winkel tijdens openingstijden: bel 010-4520853

Chandani / NewAgeWinkel.nl – Frits Ruysstraat 32a – 3061 MG – Rotterdam.
Let Op: Pinnen voor een consult of behandeling is niet mogelijk*
Wij verstrekken geen telefonische informatie over de agenda,
Alle informatie die van belang is staat op deze pagina
.


 • za
  01
  feb
  2020
  van 12.00 tot 17.00 uurNewAgeWinkel Rotterdam

  1 Februari (zaterdag) Stoelmassage behandeling
  Een stoelmassage behandeling bestaat uit drukpuntmassage van hoofd, nek, schouders, armen, handen en rug. De behandeling wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde massagestoel. Tijdens deze massage kunt uw kleding aanhouden. De hele behandeling duurt 30 minuten.

  Deze drukpuntmassage werkt effectief op uw ontgiftingsproces en afvalstoffen kunnen gelijk worden afgevoerd. Uiteraard is het gewoon ook een natuurlijke verwennerij voor uzelf.

  Reserveer tijdig !
  Miranda is aanwezig van 12.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 15,- voor een stoelbehandeling
  tijdsduur: 30 minuten

  Afspraak maken voor zaterdag 1 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  RAADPLEEG ALTIJD UW ARTS: Oplettendheid geboden bij bepaalde ziektebeelden en medicijn gebruik
  U bent altijd verantwoordelijk voor uw eigen gezondheid.

  De stoelmassage word verzorgd door: Miranda Geervliet Tel:06 135 29 209. Algemene voorwaarden vind u op www.devierelementen.eu

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van de behandelingen of de uitwerkingen daarvan. De behandelaar is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 • do
  13
  feb
  2020
  van 11.00 uur tot 17.00 uurNew Age Winkel Rotterdam

  13 Februari (Donderdag) - Heidi van Schaik
  Tarot kaartlegster, Helderziende waarnemingen, Reiki, Coaching en Voet Massage (op afspraak)
  Ik geef een heldere uitleg over uw levenspad en waar het naar toe kan gaan. Ik ga u niet vertellen wanneer de prins op het witte paard naar u toe zal komen. Maar ik vertel u wel wat u zou kunnen doen om de energie de goede richting op te laten stromen om welvaart, geluk en voorspoed in uw leven toe te laten.

  Heidi is een bekende uit de spirituele wereld, Heidi is meestal te vinden op beurzen in de regio en daarbuiten. en nu dus ook in onze NewAgeWinkel. de specialiteit van Heidi is het leggen van de tarotkaarten en het duiden van deze kaarten om situaties uit te diepen en om u een goede oplossing aan te reiken. tevens leg ik daarnaast de inzicht kaarten als extra bevestiging op uw vraag en situatie.

  Magnetiseren doe ik ook.. ik kan hierdoor bepaalde pijnlijke ongemakken wegnemen of verlichten. Mijn handen geven vanzelf aan waar ik moet zijn. De afgelopen jaren is mijn ontwikkeling en bewustwording steeds sterker geworden. Ik help u graag in liefde en licht.

  Heidi is aanwezig van 11.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 40,- voor 60 minuten
  € 20.- voor 30 minuten
  gepast betalen svp, PINNEN IS NIET MOGELIJK

  Afspraak maken voor Donderdag 13 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel.
  De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 • za
  15
  feb
  2020
  van 11.00 uur tot 17.00 uurNew Age Winkel Rotterdam

  15 Februari (zaterdag) Paragnost en medium Annie
  Annie is Helderziend, Heldervoelend, Paragnost, Kaartlegster en Medium. Met behulp van mijn Tarotkaarten, pendel en mijn gave als medium krijg ik antwoorden en inzichten op uw situatie. tevens ook Reikimaster waarmee ik u via foto.s kan behandelen of een healing kan geven. Annie is een zeer bekwaam en bekend helderziend medium,, zij weet ook heel veel van edelstenen, en over welke steen u zou moeten dragen om voorspoed en geluk aan te trekken.
  Na een consult met mij weet u precies wat u te doen staat om uw persoonlijke situatie te verbeteren.

  Tevens ben ik Gediplomeerd Hypnotherapeut en Magnetiseur. Mijn passie is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Ik hoor vaak dat mensen waar ik mee in gesprek ben ook rustig en ontspannen worden van mijn stem, Ervaar het zelf.

  Reserveer tijdig !
  Annie is aanwezig van 11.00 uur tot 17.00 uur in de New Age winkel te Rotterdam. Een afspraak maken is aan te raden (om onnodig wachten te voorkomen) dat kan onder nummer: 010-4.520.853

  Kosten:
  € 40,- voor 60 minuten
  € 20.- voor 30 minuten
  gepast betalen svp
  PINNEN IS NIET MOGELIJK

  Afspraak maken voor zaterdag 15 februari ? bel met:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruystraat 32 A
  3061 MG Rotterdam
  0104520853

  Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.

 • zo
  01
  mrt
  2020
  11.00 - 17.00 uurBuurthuis t'Slotje in Herpen NB

  Spirituele Doe en Ervaar beurs / Paranormale Beurs in de Buurthuis  t'Slotje te Herpen NB

   Zondag 1 Maart 2020 een grote Spirituele Doe en Ervaar beurs

  Ruim 40 bekende Mediums, Paragnosten, Kaartleggers, Aura lezers, Healers, Zandlezers, Pendelaars en andere behandelaars zijn op deze beurs aanwezig.

  Reiki, Massage en voetreflex behandelingen, Foto en sieraad lezen, tarot en lenormand readings, gidstekeningen, Edelstenen & mineralen, tarotkaarten en wierook.

  Zoekt u naar antwoorden en goede raad of bent u gewoon nieuwsgierig, dan moet u zeker een kijkje komen nemen tijdens deze paranormale beurs. Kom langs en laat u verrassen

  Spirituele Doe en Ervaar Beurs
  Wanneer: 1 Maart 2020
  Waar: Buurthuis 't Slotje, Schoolstraat 2, Herpen NB
  Opening: 11.00-17.00 uur
  Toegang: Gratis
  Informatie / organisatie: 06-39142154 / carlaselten@gmail.com


Marie is onze vaste huis paragnost (lees hieronder de mogelijkheden)

Marie
Helderziend, Medium, Paragnost, Kaartlegster, Tarot, Lenormand en Engelenkaarten.

Marie werkt o.a met de Tarotkaarten en Madame Lenormand waarzegkaarten, boodschappen van de engelen. Marie geeft readingen via haar mediumschap gecombineerd met kaartleggen. Zij heeft eigenlijk geen kaarten nodig (gebruikt de kaarten om situaties zichtbaar te maken) om alles bij u aan te voelen en te zien omdat zij een zuivere lijn heeft met boven. Marie kan al uw vragen beantwoorden over de liefde, werk, relatie, carrière, studie, financiën etc.

Marie kan u helder inzicht geven vanuit deze Paranormale waarnemingen en zegt uit haarzelf wat er bij u speelt zonder dat u veel hoeft te vertellen. Met behulp van de Tarot (van de herstelde orde), Tarot der Goden en/of de Lenormandkaarten geef ik u zeer gedetailleerde antwoorden.

Marie is een bekwaam helderziende en bekend kaartlegster en werkt vanuit een zuivere bron. Bij haar zult u zich zeker op uw gemak voelen.
Bel mij voor de mogelijkheden en het maken van een afspraak.
Marie is alleen bereikbaar via 06 1022 5209 …ook via whatsapp (GEEN sms!)

Tarieven:
€ 40.- voor 1 uur
€ 20.- voor een ½ uur
gepast betalen svp, PINNEN IS NIET MOGELIJK

Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium is niet in dienst van de NewAgeWinkel. De consulten en/of behandelingen geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.


Alle Consulten dienen contant te worden voldaan
pinnen voor een consult of bij de behandelaars is niet mogelijk*
(tenzij anders aangegeven)

voor alle disciplines kunt u vooraf een afspraak maken, daarvoor kunt u ons bellen of langskomen
bij de new age winkel. Het telefoonnummer om te reserveren is: 010-4.520.853
Disclaimer: NewAgeWinkel.nl (chandani new age) kan niet aansprakelijk worden gesteld voor uitspraken van het medium, behandelingen of de uitwerkingen daarvan. Het medium of behandelaar is niet in dienst bij Chandani New Age Winkel.
De consulten en/of behandelingen (workshops) geschieden uitsluitend onder uw eigen verantwoordelijkheid.