Mediums Rotterdam Kralingen

Mediums Rotterdam-Kralingen

Paranormaal Medium voor antwoord en inzichten

Een afspraak met een echt Paranormaal Medium
Heeft u een vraag of een kwestie waar u antwoord op wilt? dan kunt u via de New Age Winkel een afspraak maken met een ervaren medium.
Een medium kijkt samen met u naar de huidige situatie en maakt contact met gene zijde en in overleg reikt een medium u de juiste oplossing aan. Een medium heeft contact met”gene zijde”waardoor er al snel meer helderheid kan ontstaan in uw situatie.

Een medium is een doorgeefluik om boodschappen door te geven. Nu is het zo dat de meeste mediums ,die hier komen, paragnost zijn en dus ook de tarotkaarten of de Lenormandkaarten voor u kunnen leggen.

Weet u nog niet zeker welk medium u wilt spreken? volg hierin ook uw eigen gevoel. dat is net zo paranormaal als wat een erkend medium voor je kan doen. Het doel van een gesprek met een medium is altijd om meer vertrouwen te krijgen of om deze te herstellen en om meer inzicht te krijgen in uw situatie.

Kijk voor het actuele maandprogramma in de onderstaande lijst
afspraak maken? bel tijdens openingstijden: 010-4520853

Chandani New Age Winkel – Frits Ruysstraat 32a – 3061 MG – Rotterdam.
Let Op: Pinnen voor een consult of behandeling is niet mogelijk*


Evenement details:

 • za
  23
  mrt
  2019

  Zaterdag 23 Maart - Workshop kennismaken met de Lenormandkaarten

  start om 12:00 tot 16:30 uurNewAgeWinkel Rotterdam

  23 Maart - Workshop kennismaken en werken met de Lenormandkaarten
  Vandaag
  geeft Medium Marie, in de cursusruimte van NewAgeWinkel.nl, de workshop: ''kennismaken en werken met de Lenormandkaarten''. In deze workshop maak je kennis met de betekenis van alle 36 Lenormand kaarten en leer hoe je deze kunt toepassen om inzichten en antwoorden te krijgen en een legging te doen voor anderen. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners die willen kennismaken en werken met de Lenormandkaarten.

  Marie is een bekwaam en ervaren Lenormand kaartlegster die haar ervaringen heeft opgedaan bij Hans Wassenaar.
  Marie heeft haar eigen unieke methode ontwikkeld om u te leren hoe u de kaarten kan leggen en hoe u deze kaarten kan interpreteren. Om u voldoende aandacht te kunnen geven is er plaats voor maximaal 6 personen.

  De kosten zijn € 42,50 p.persoon. incl. beschrijving van alle 36 kaarten en 2 uur privéles (indien nodig) zijn inbegrepen.
  U kunt uw eigen kaarten meebrengen of de Lenormand kaarten bij ons kopen.

  Locatie:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruysstraat 32a

  3061 ME Rotterdam-Kralingen
  Wanneer: 23 Maart 2019
  Tijd: start om 12:00 tot 16:30 uur
  Reserveren: bij de New Age Winkel 010-4520853
  Kosten: € 42,50 p.persoon. incl. beschrijving van alle 36 kaarten en 2 uur privéles (indien nodig), Koffie/thee zijn inbegrepen.
  (de kaarten zijn bij ons verkrijgbaar)

  spirituele, paranormale, cursus, workshop, orakel, kaartlezen, leren, les, waarzegkaarten, mlle Lenormand, kaartleggen, kaartlegster, rotterdam, goede, kaartlegster, kralingen, crooswijk, madam, madame, frans, frankrijk,