Paragnosten Rotterdam-Kralingen

Programma Paragnosten

Paragnosten voor antwoorden en inzichten

Regelmatig nodigen wij een paragnost uit om in onze NewAgeWinkel consulten te geven. De consulten worden, ivm de privacy, gegeven in een aparte ruimte achter de winkel. De consulenten zijn bij ons te gast en zeer bekwaam op paranormaal,spiritueel en maatschappelijk gebied.

Paragnosten kunnen over het algemeen meer helderheid geven over het verleden, heden en de toekomst. deze antwoorden komen meestal voort uit het “weten” (helderwetendheid) die een paragnost heeft. Paragnosten voelen meestal al aan welke vraag u gaat stellen.. door de trilling in uw stem en uw energie voelen de meeste haarfijn aan in welk stuk u zich bevindt en wat er speelt.

Paragnosten hebben meestal meerdere gaven (helderwetend, heldervoelend, helderhorend) en kunnen ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om het onzichtbare zichtbaar te maken, dat kan bijvoorbeeld door middel van Tarotkaarten, Pendelen, Lenormand kaarten en Engelenkaarten. Er zijn ook paragnosten die met de runenkaarten werken of via numerologie antwoorden krijgen over verleden, heden en toekomst. maar ook over specifieke andere vraagstukken zoals liefde, werk, relatie, gezin of geld gerelateerde zaken.

De winkeltarieven voor spirituele consulten zijn:
€ 15,- voor 30 minuten
€ 30,- voor 60 minuten

Kijk voor het actuele maandprogramma in de onderstaande lijst
afspraak maken? bel tijdens openingstijden: 010-4520853

Chandani New Age Winkel – Frits Ruysstraat 32a – 3061 MG – Rotterdam.
Let Op: Pinnen voor een consult of behandeling is niet mogelijk*


Evenement details:

 • za
  23
  mrt
  2019

  Zaterdag 23 Maart - Workshop kennismaken met de Lenormandkaarten

  start om 12:00 tot 16:30 uurNewAgeWinkel Rotterdam

  23 Maart - Workshop kennismaken en werken met de Lenormandkaarten
  Vandaag
  geeft Medium Marie, in de cursusruimte van NewAgeWinkel.nl, de workshop: ''kennismaken en werken met de Lenormandkaarten''. In deze workshop maak je kennis met de betekenis van alle 36 Lenormand kaarten en leer hoe je deze kunt toepassen om inzichten en antwoorden te krijgen en een legging te doen voor anderen. Deze workshop is zeer geschikt voor beginners die willen kennismaken en werken met de Lenormandkaarten.

  Marie is een bekwaam en ervaren Lenormand kaartlegster die haar ervaringen heeft opgedaan bij Hans Wassenaar.
  Marie heeft haar eigen unieke methode ontwikkeld om u te leren hoe u de kaarten kan leggen en hoe u deze kaarten kan interpreteren. Om u voldoende aandacht te kunnen geven is er plaats voor maximaal 6 personen.

  De kosten zijn € 42,50 p.persoon. incl. beschrijving van alle 36 kaarten en 2 uur privéles (indien nodig) zijn inbegrepen.
  U kunt uw eigen kaarten meebrengen of de Lenormand kaarten bij ons kopen.

  Locatie:
  NewAgeWinkel.nl
  Frits Ruysstraat 32a

  3061 ME Rotterdam-Kralingen
  Wanneer: 23 Maart 2019
  Tijd: start om 12:00 tot 16:30 uur
  Reserveren: bij de New Age Winkel 010-4520853
  Kosten: € 42,50 p.persoon. incl. beschrijving van alle 36 kaarten en 2 uur privéles (indien nodig), Koffie/thee zijn inbegrepen.
  (de kaarten zijn bij ons verkrijgbaar)

  spirituele, paranormale, cursus, workshop, orakel, kaartlezen, leren, les, waarzegkaarten, mlle Lenormand, kaartleggen, kaartlegster, rotterdam, goede, kaartlegster, kralingen, crooswijk, madam, madame, frans, frankrijk,

]